За първи път в своята история през ноември Откраднат живот“ ще

...
За първи път в своята история през ноември Откраднат живот“ ще
Коментари Харесай

Излъчват нови епизоди на Откраднат живот в Бургас на голям екран

За първи път в своята история през ноември  " Откраднат живот “ ще се насочи на турне, което включва три от огромните български градове. Хитовата продукция ще посети Пловдив (14 ноември), Стара Загора (21 ноември) и Бургас (28 ноември), когато на огромен екран ще бъдат излъчени нови епизоди на сериала. На финала на вечерта феновете ще се срещнат с някои от обичаните си артисти и представители на екипа, които ще разкрият любопитни обстоятелства за създаването на продукцията. Събитието ще се организира в киносалоните на Cinema City от 19:30 ч., а всеки искащ да бъде част от специфичната прожекция ще може да закупи своя билет на касите или онлайн от през днешния ден. 

" Щастливи сме, че след големия триумф на прожекциите в София, ще можем да се срещнем с феновете в страната и да споделим страстите от сериала. Разговорът сред актьори и аудитория е извънредно прекарване и за двете страни “, разяснява продуцентът на сериала Евтим Милошев, допълвайки, че високото качество на " Откраднат живот “ му отрежда  заслужено място на огромен екран.  

За своите 6 сезона и 296 епизода " Откраднат живот “ се трансформира в най-успешния български медицински сериал в България. Впечатляващият каст включва както одобрени артисти от българската кино и театрална сцена, по този начин и нови лица, които слагат начало на звездната си кариера. Сериалът освен завоюва любовта на феновете, само че и получи уважението на лекарската колегия, чието предопределение остава в центъра на сюжета.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР